For kunder / bestilling

Vi tilbyr økologiske mel fra disse kornarter og – pr. 1 januar 2011. Enkorn, emmer, høst spelt Oberkülmer Rotkorn og Ebner Rotkorn, vår spelt Gotland, Svedjerug, Ølandshvete, nakenbygg Mørderupkorn

Kornet er malt på steinkværn. Vi maler alle kvaliteter i.h.h.t. deres spesifikasjon. Vårt nye mølleanlegg kombinerer moderne mølleteknikk med skånsom behandlig av korn og melvarene for å bevare næringsstoffene og den rike variasjon av aromastoffer. Temperaturen ved maling og sikting går aldri over 37 grader Celsius, slik at de naturlige gjæringsegenskapene i melet bevares.

Vi har full kontroll på de enkelte kornpartier og har egne godkjente dyrkere.  Dette gjør at du som kunde vet hva du får både når det gjelder sorter og teknisk informasjon som proteinprosent og falltall.
Det er full sporbarhet tilbake til sted og produsent i vår produksjon og partier blandes ikke uten at dette er avtalt med kjøper.

Vi tilbyr også å produsere spesielle kornarter og sorter for din bedrift på langsiktig kontrakt.

Vi samarbeider med bedrifter og faginstitusjoner internasjonalt, noe som gir oss fleksibilitet m.h.t. varetilgjengelighet og muligheter for å tilfredstille spesielle ønsker.
Vi sørger for at ditt bakeri/storkjøkken får de beste økologiske varene.

Priser på forespørsel